Babagan awake dhewe

bab3

Profil Perusahaan

Xi'an Noker Electric didegaké ing taun 1986, minangka riset lan pangembangan produk elektronik tenaga profesional, produsen produksi lan dodolan.Perusahaan iki duwe tim R&D profesional lan peralatan uji coba, lan wis nggawe kerjasama sing jero karo akeh universitas ing Xi 'an.Xi 'perusahaan teknologi tinggi, sertifikasi 3C, sertifikasi CE, paten penemuan luwih saka 100 penghargaan.

Adhedhasar piranti elektronik daya SCR / IGBT, Xi'an Noker Electric wis ngembangake starter alus motor, pengontrol daya scr, saringan harmonik aktif, generator var statis, inverter pompa banyu solar, inverter daya lan akeh produk liyane.teknologi produk anjog, kinerja stabil lan dipercaya, digunakake digunakake ing lapangan industri.Uga kita duwe kemampuan lengkap kanggo ngatur produk khusus kanggo pelanggan. OEM, ODM luwih akeh cara kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Apa Pilih Kita

Noker Electric ngrungokake lan ngerti syarat klien kita, kanthi nambah lan nganyarke fungsi lan kinerja produk kanthi terus-terusan, kita nyedhiyakake lan ngembangake produk lan solusi sing sampurna miturut syarat industri sing beda.Produk kita wis digunakake lan ditrapake kanthi sukses ing pengepakan, percetakan, tekstil, injeksi plastik, lift, alat mesin, robot, pemotongan kayu, ukiran watu, keramik, kaca, industri nggawe kertas, crane, kipas & pompa, sumber energi anyar dll.

Pemandangan Udara Gedung Kantor Perdagangan Industri.

Sugeng Rawuh Kerjasama

Kualitas unggul lan biaya murah produk Noker Electric entuk manfaat saka sistem manufaktur sing diwasa lan lengkap lan logistik China sing efisien.Tenaga kerja sing bakat lan cukup, pengalaman teknik sing sugih, ndadekake produk kita dadi luwih lengkap lan luwih apik babagan fungsi lan pagelaran.

Kanthi kualitas dipercaya, teknologi diwasa lan pangiriman cepet, kita wis menang reputasi apik antarane klien karo produk lan layanan banget.Noker Electric fokus banget ing kerjasama lan komunikasi internasional.Nganti saiki, produk kita wis diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah kayata AS, Timur Tengah, Asia Kidul, Eropa, Australia lan Amerika Selatan. Ijo, hemat energi, perlindungan lingkungan.

Xi'an Noker Electric bakal terus upgrade teknologi lan nambah, kanggo panyiapan saka donya ijo.